Foreningen ‘Kammermusik ved Hjarbæk Fjord’

Kammermusik ved Hjarbæk Fjord

Kammermusik ved Hjarbæk Fjord er en ny forening, der fortsætter, der hvor Bach Festival Foreningen slap.

Foreningen arbejder på at fremme musiklivet omkring Hjarbæk Fjord, og vi vil som minimum stå for afholdelse af 1 musikfestival i uge 31; men vi vil også forsøge at afholde et par festivaldage hvert år i december/januar.

Bestyrelsens arbejde består hovedsagelig i at søge midler til at afholde koncerterne, og at søge kontakt med kirker og andre om at være behjælpelige med at afholde de enkelte koncerter.

Den kunstneriske planlægning og repertoirevalg hviler ene og alene på de deltagende musikere, der er sikret en repræsentant i bestyrelsen.

Man kan melde dig ind i foreningen ved at kontakte bestyrelsen personligt (v/ Malene Eigenbroth, eig.knudby@fiberpost.dk), eller ved at indbetale 50 kr. på konto nr. 5980 – 1233970, – og husk at oplyse dit navn og din e-mail adresse så vil du modtage e-mails når vi har nyt at berette og når der skal indkaldes til generalforsamling.