Tak for i år!

Vinter 2

Efter to flotte koncerter – en sonatekoncert i Taarup Kirke lørdag aften med musik af Chopin, Beethoven og Kreisler, samt en lille julekoncert søndag eftermiddag på skakbrættet i biblioteket i Viborg – må det være på sin plads at sige tak for en god weekend, og tak for et godt år for foreningen Kammermusik ved Hjarbæk Fjord. Det er blevet til mange koncerter allerede siden foreningens stiftelse, og vi har med stor tilfredshed konstateret, at publikum har været glade og er strømmet til på trods af juletravlhed og sen annoncering. Det skal I have stor tak for!

Vi vil også gerne takke bestyrelsen og medlemmerne af foreningen for at have hjulpet med at realisere disse koncerter. Vi, musikerne, er vældig glade for at komme til Hjarbæk Fjord og glæder os altid til at komme derop og spille. Med den opbakning vi oplever får vi kun lyst til at vende tilbage igen så snart det kan lade sig gøre.

Slutteligt vil vi gerne minde om, at man kan støtte foreningen ved at melde sig ind. Indmelding foregår ved at kontakte Malene Eigenbroth på eig.knudby@fiberpost.dk.

God jul og godt nytår!