Nedtælling til årets sommerfestival

Sommeren 2017 bød på den første udgave af Kammermusik ved Hjarbæk Fjord, og det blev en enorm succesrig sommerfestival med et stort program af kammermusiklitteraturens mesterværker. Ydermere blev sommerfestivalen opfulgt af en mindre festival ved juletid også, som ligeledes blev afviklet under stor entusiasme.

Nu nærmer sommerfestivallen 2018 sig  og til åbningskoncerten vil vi opføre et af den tidlige klassiske musiks absolutte højdepunkter, nemlig J. S. Bachs Brandenburgerkoncerter 3-5. Det er et stort projekt som kommer til at indbefatte nogle af landets bedste musikere og vi er sikre på det bliver et brag af et indslag.

Derudover har vi en række strygekvartetter og Tjajkovskijs Souvenir de Florence på tapetet, og vores gode ven Emil Gryesten Jensen vil ydermere komme og spille klaver og cembalo.

Vi har lavet et program, som kan ses her.

Vi glæder os allerede meget til at komme tilbage til Hjarbæk Fjord!